top of page

Vajdasági Találkozó és Farsang


III. VAJDASÁGI KALÁKA

TALÁLKOZÓ és FARSANGI MULATSÁG

Magyarkanizsa

2018. február 10.

Kedves Kalákások!


Szeretettel meghívunk minden kedves kalákást vajdasági barátaink első kalákás találkozójára és farsangi mulatságára, amit ez év február 10-én tartanak az eddigi kalákák helyszínén, Magyarkanizsán.

A wemsicalosok ezúttal sem aprózzák el. A Baráthok-kútja kedvelőinek, támogatóinak, önkénteseinek, szervezőinek találkozóján együtt lesz az egész család! A szervezők mindennel készülnek, amit egy jó vajdasági kalákán már megszokhattunk: lesz fórum és mese a Kút múltjáról, jelenéről és jövőjéről, beszélgetés az idei tervekről, jövőbeli kalákákról, illetve a Kalákák eddig életét bemutató fotókiállítás is!

Ezen kívül nem maradhat el a jó hangulat sem, amiről élő népzene és a Pendergő együttes, táncoktatás, eszem-iszom, dínom-dánom gondoskodik -​ ahogy az egy hamisítatlan vajdasági farsangi mulatsághoz illik!



A tervezett program a következő:

18:00-tól kezdés, nyílt fórum és beszélgetés a Kútról

19:30-tól kötetlen beszélgetés, majd

20:00-tól megkezdődik a táncház, végül

23:00-kor zárás, majd a mulatság áthelyeződik a Tavernába!


Helyszín:

Magyarkanizsa , Fő utca 32. - Ifi Otthon





Az éjszakai szállásban a helyiek szívesen segítenek, ha időben szóltok, de az alábbi honlapon is találhattok szuper szálláshelyeket!


Egy kis ráadás:

Mindig jó látni, ha az ember munkája másokat is inspirál! Ez a kis videó Losoncz Rezső és Muhi Lajos munkája, akik a Baráthok-kútjához álmodták meg klipjüket. A videóban nem hétköznapi szemszögből láthatjátok a kutat és környezetét. Talán sikerül általa ráhangolódni a tavaszi kalákára!



Reméljük minél többetekkel találkozhatunk!!

Budapest, 2018. január 12.

Üdvözlettel, Ars Topia Alapítvány

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Még nincsenek címkék.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page